dimecres, 22 de setembre de 2010

"HABLAMOS"

PRESENTACION DE UN PROGRAMA DE RADIO SOBRE PSICOANALISIS

Se emite todos los jueves, desde el 4-3-2010,  de 22:00 a 24:00 horas en RKB  106.9 FM o bien se puede escuchar on-line en www.rkbfm.com

"Hablamos" es el primer programa monográfico sobre psicoanálisis de la radio en Catalunya y en España. Es un espacio que acerca al oyente una escucha diferente, profesional y preparada para informar sobre los problemas cotidianos: las crisis, la ansiedad, el estrés, el cansancio, los exámenes, el trabajo, el insomnio,etc. Este programa esta conducido por Daniel Cañero (psicólogo y psicoanalista) y Fabián Ortiz (periodista y psicoterapeuta). Los contenidos de cada programa son: una entrevista a un psicoanalista invitado para hablar de un tema concreto, música, propuestas de lectura de Salvador Foraster (Llibreria Xoroi), respuestas a consultas del oyente en directo y comentarios sobre noticias de actualidad.
Por supuesto que es una escucha muy recomendable para todos aquellos interesados por el psicoanálisis y su práctica asi como también por quienes esten preocupados por los problemas del sujeto actual.
Se encuentran las grabaciones de los programas ya emitidos en www.fabianortiz.es.

 

9 comentaris:

 1. Que jo sàpiga hi ha un altre programa que jo sol escoltar a Catalunya ràdio a les 21 hores que parla de psicologia i també com no de psicoanàlisi, hi ha a la part final un cas en que intervé l'amor i les relacions de parella en els que parla un analitzat i una psicoanalista.
  No me'n recorde com es diu el programa però es de dilluns a divendres a Catalunya ràdio a 21 hores.
  Una salutació cordial des de València.

  ResponElimina
 2. Vicent, és en el programa El Café de la República, d'en Joan Barril? (www.catradio.cat). Si sabèssim l'adreça la pordriem difondre.
  Gràcies per les teves aportacions

  ResponElimina
 3. Sí, és El Café de la República, ara me'n recorde del nom, el que no sé és la seua adreça electrònica. Disculpeu, però intentaré assabentar-me.

  ResponElimina
 4. No, disculpeu una altra vegada, no era el café de la república era un programa que abans feien d'onze a dotze i que aquest estiu començava ací a València a nou hores fins a les deu però segurament seria enllaunat i en diferit per la programació d'estiu, lamentablement no me'n recorde del nom tot i que segurament ja no el faran, jo en tot el mes de setembre no l'he escoltat. Però tot ell tractava de psicologia i psicoanàlisi, eixia una psicoanalista anomenada Iolanda Susin que era la que feia les interpretacions en la part final sobre l'amor tot i que podia ser un nom inventat no ho sé, tampoc no el trobe a internet. En fi no el trobe a internet, i no sé dir-vos el nom, però ja no el deuen fer.

  ResponElimina
 5. Per fi, ja l'he trobat! es diu "l'ofici de viure", ací teniu una adreça per a poder indagar:http://www.laradioalacarta.com/tematica_Psicologia.html

  ResponElimina
 6. I ja no us moleste més, ací teniu tots els programes per a baixar-se'ls:


  http://www.laradioalacarta.com/programa_569_L%27ofici%20de%20viure.html


  Us deixe ja, vinga una forta abraçada i gràcies per la vostra contestació.

  ResponElimina
 7. Moltes gràcies, Vicent. Ara que ho dius, és un programa que em sembla que fa molts anys que està en antena i recordo haver-lo escoltat al mig dia.
  Estem molt agraïts dels teus comentaris. Aporten "brillo" a Cartellacanià.

  ResponElimina
 8. Hola. Només volia dir que el programa 'L'ofici de viure' és un monument al conductisme, com gairebé tot el que fa el seu director, creador també de 'Bricolatge emocional', que es va emetre per TV3 amb molt poca audiència, gràcies a ¿Deu?
  Salutacions.

  ResponElimina
 9. Estic d'acord amb aquest darrer comentari! l'ofici de viure és el que et diria la veïna del costat, i això no té a veure amb la psicoanàlisi, almenys del que jo he experimentat com a pacient.A la psicoanàlisi no et donen consells i opinions sinó que et fan pensar coses impensades....Vicent, amb tots els respectes, psicoanalitzat!que això de l'ofici de viure no és psicoanàlisi....

  ResponElimina